IETS ANDERSMultipel Myeloom


Alle links op deze pagina openen een eigen window met de website van de instelling of organisatie waarnaar verwezen wordt. De inhoud op die websites valt onder de eigen verantwoordelijkheid van het bedrijf, de instelling of de organisatie die het betreft.
* Multipel Myeloom


Wanneer de diagnose -kanker- wordt gesteld, is het lastig om deze te accepteren en ook zo te verwerken dat je de strijd er tegen denkt aan te kunnen gaan en, niet minder belangrijk, ook aan wil gaan. Gelukkig heb ik een specialist die, ondanks zijn drukke agenda, telkens weer tijd voor mij vrij maakt om mij van alle benodigde informatie te voorzien en om al mijn vragen uitgebreid en in alle rust te beantwoorden. Alsof ik zijn enigste patient ben.
Ook op het internet is best veel informatie over deze (nog) niet te genezen vorm van kanker te vinden, maar ik vond twee heel informatieve filmpjes die ik ter algemene informatie over, en verdere introductie van deze ziekte hieronder heb geplaatst. Daaronder staan nog wat links naar andere sites waar meer specifieke informatie over deze ziekte te vinden is. En, natuurlijk niet te vergeten, ook een link naar "mijn specialist".Dit filmpje over wat Multipel Myeloom is, is ook via >> deze link << te zien.Dit filmpje over leven met Multipel Myeloom is ook via >> deze link << te zien.

Andere informatieve sites:
* Nederlandse Vereniging voor Hematologie
* KWF Kanker Bestrijding
* Antonius Ziekenhuis Utrecht waar ik in behandeling ben en onder controle sta.

De specialist die mij begeleidt:
* Drs. O. de Weerdt


Wil je reageren, dan kan je natuurlijk altijd een bericht in het >GASTENBOEK< achter laten.

Je kan mij natuurlijk ook altijd even een bericht(je) via >>e-mail<< sturen.

Of.... en dat is eigenlijk wel de leukste optie, bel mij gewoon even voor een gezellig praatje...