IETS ANDERSWeerbericht

Alle links op deze pagina openen een eigen window met de website van de instelling of organisatie waarnaar verwezen wordt. De inhoud op die websites valt onder de eigen verantwoordelijkheid van het bedrijf, de instelling of de organisatie die het betreft.
* Weerbericht; nationaal en internationaal


Dit is een site waar je bijna alles wat je maar over het weer zou willen weten, ook kan vinden. Let wel, bijna alles... Naast informatie over het nationale weer biedt deze site ook uitgebreide informatie over het internationale weer. En, niet te vergeten, uitleg over hoe het weer ontstaat en hoe het zich soms zo sterk kan ontwikkelen waardoor wij mensen daar veel, heel veel last van kunnen ondervinden. Met alle, soms dramatische gevolgen van dien.

Het is heel makkelijk gemaakt om een (gewenste) vakantiebestemming een beetje in de gaten te houden om te bezien wanneer het de beste tijd is om die plaats of dat gebied te bezoeken, afgestemd op de persoonlijke voorkeuren met betrekking tot het weer.

En misschien vind je het gewoon ook leuk om bijvoorbeeld eens te weten hoe het weer zich de komende dagen in Zuid-Portugal zal ontwikkelen? Ook dat vind je op deze zeer informatieve site.

* WeerplazaWil je reageren, dan kan je natuurlijk altijd een bericht in het >GASTENBOEK< achter laten.

Je kan mij natuurlijk ook altijd even een bericht(je) via >>e-mail<< sturen.

Of.... en dat is eigenlijk wel de leukste optie, bel mij gewoon even voor een gezellig praatje...