IETS ANDERSWeerfoto's


Alle links op deze pagina openen een eigen window met de website van de instelling of organisatie waarnaar verwezen wordt. De inhoud op die websites valt onder de eigen verantwoordelijkheid van het bedrijf, de instelling of de organisatie die het betreft.
* Weerfoto's


Als je op de website -Weerplaza- naar beneden schuift, dan vindt je vanzelf een groot aantal weerfoto's die ter verfraaiing van je beeldscherm prima als achtergrond te gebruiken zijn. Natuurlijk zijn er ook andere sites waar je foto's van de natuur en van het weer kan vinden, maar ik haal mijn afbeeldingen vaak van deze site af.

Andere toepassingen dan als achtergrond voor mijn beeldscherm heb ik nog niet gevonden, maar wie weet welke toepassingen mijn creatieve geest (haha!) in de toekomst nog kan bedenken...

Overigens, de achtergrond van deze pagina komt daar nou weer(!) net niet vanaf. Die hebben we op een avond zelf gemaakt, gewoon vanaf het balkon (of beter, loggia) van mijn flat (eigenlijk een goed bereikbaar, ruim 3-kamer doorzon-appartement met een vrij uitzicht en een eigen, wellis-waar gehuurde, parkeerplaats).

De wolkenslierten vormden die avond heel kortstondig een bijzonder schouwspel...


* Weerplaza - weerfoto'sWil je reageren, dan kan je natuurlijk altijd een bericht in het >GASTENBOEK< achter laten.

Je kan mij natuurlijk ook altijd even een bericht(je) via >>e-mail<< sturen.

Of.... en dat is eigenlijk wel de leukste optie, bel mij gewoon even voor een gezellig praatje...